Håndsæbe / Sæbe på institutioner
 
 
Refill håndsæbe
- Svanemærket
- Uden farve
- Uden parfume
- Uden paraben
 
Der er i produktet anvendt en såkaldt "dæk-parfume", hvilket vil vil sige, en svag men næsten umærkelig duft, som dækker for den rene sæbe som ellers vil virke "sur" og "dårlig".  
 
Refill håndsæbe

Sæbe på institutioner

På 1000-vis af toiletter i hele landet deler vi håndvask og sæbe. På arbejdspladsen uanset om den er offentlig eller privat, i børnehaven, hos tandlægen, på fast food restauranten, på toilettet i indkøbscenteret eller i festlokalet til familiefødselsdagen deler vi sæbe.
 

Skumsæbe

Skumsæbe vinder stadig større indpas i det offentlige rum og erstatter flydende refill håndsæbe. En skumsæbe er en flydende sæbe variant, som når den pumpes i gennem dysen skummer op. Vi kender samme teknik fra en barbersæbe, som også er flydende indtil den forlader flasken.
 
Der findes mappe forskellige typer "apparater" eller dispensere, som kan dosere en given mængde enten ved at trykke på en knap eller aktivere en sensor.
 

Refill håndsæbe

Refill sæbe er lige så udbredt som skumsæbe og kan bruges både i både vægophængte dispensere og i bordsispensere, som står ved vasken. Refill sæbe kan købes i det store supermarkeder i poser med 500-1000 gram, men er behovet større skal man have fat i en af grossisterne eller på nettet. 
 
Refill håndsæbe som bruges offentligt er ofte Svanemærket lige som Sundhedsstyrelsen anbefaler det. Merprisen for en Svanemærket sæbe er i dag minimal og reelt uden betydning.
 
En af de webshops som forhandler refill håndsæbe uden farve, parfume og paraben og med et Svanemærket er DEXUS, som også er omtalt et andet sted på dette website. DEXUS forhandler rengøringsmidler og sæber til virksomheder, institutioner og private og tilbyder en 5 liters refill håndsæbe i en dunk. Her er link til direkte til Svanemærket håndsæbe.